Video en productie - Elloro – Internetbureau, webdesign & marketing | Zeeland

Film- & videoproductie

Bewegend beeld enthousiasmeert, vertelt en verleidt... ​

Statische websites met lappen tekst zijn 'long gone'.

Om je als organisatie te onderscheiden van de enorme hoeveelheid aan websites die bestaan is het belangrijk dat je een goede online strategie en een uitstekende website hebt. De juiste verhouding tussen bewegende beelden en goed geschreven webteksten (content) is van groot belang.

Bewegend beeld in jouw site

Wij hebben de technische knowhow in huis om filmpjes op de juiste wijze te integreren in je website. We hebben het hier niet over een eenvoudige Youtube / Vimeo integratie, maar over het verwerken van bewegende beelden in het webdesign van je site. Dit vraagt bestandsformaten met een specifieke compressie, je wilt natuurlijk niet dat een website ontzettend traag wordt door een 'zware' film.

De montage die wij ontwikkelden voor Brasserie de Zeezot (bovenkant van deze pagina) is een uitstekend voorbeeld van een mooie integratie: deze pagina laadt razendsnel, de kwaliteit is goed en via de 'overlay button' kan op Youtube het originele filmpje in hoge kwaliteit en met geluid bekeken worden. De bijbehorende website vind je hier: www.zeezot.nl.

Meer ontwikkelde promotiefilms: 

Meer over videoproductie?

Tobias vertelt je graag meer over bedrijfsfilmpjes, video en montage.
Neem gerust contact met hem op!

tobias@elloro.nl | 0118 - 82 09 94

Tobias Turlette
Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×