Menukaart-ontwerp - Elloro – Internetbureau, webdesign & marketing | Zeeland

Menukaart-ontwerp.

(Menu)kaarten voor restaurants, brasserieën, eetcafés, etc.

Wij ontwerpen menukaarten, lunchkaarten en drankkaarten in allerlei vormen en maten. Denk bijvoorbeeld aan ingebonden menukaarten met een beschermlaag en insteekvellen voor menumappen.

Menukaarten in mappen

De menumap ziet vrijwel iedere klant van uw horecabedrijf. Deze moet er goed en verzorgd uitzien. Wij ontwerpen mooie insteekvellen die passen bij uw bedrijfsidentiteit en uw menumappen. Wanneer u zelf nieuwe menuhoezen of menumappen aangeschaft heeft ontwerpen wij een insteekvel die past bij de door u aangeschafte menumap. Wij kunnen u ook adviseren over het type menumap.

Gedrukte menukaarten zijn de trend

Gedrukte kaarten zijn hip. Geen gedoe meer met insteekvellen in (versleten) menumappen maar een netjes verzorgde gedrukte kaart. Deze kaart is eenvoudig schoon te maken omdat deze voorzien is van een waterdichte beschermlaag. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wij bedenken en ontwerpen graag een creatieve, aansprekende kaart voor uw bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Drankkaart

Drankkaarten worden vaak los van de gewone kaart gebruikt en in een standaard of houder op de tafels geplaatst. Drankkaarten worden gedrukt op het door u gewenste formaat en duurzaam gelamineerd voor binnen en buitengebruik.

Ga naar de website van onze partner Horécards voor een grote collectie menukaart designs op maat.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×