Online marketing

Voor meer sales, leads, boekingen en conversie.

U heeft een bepaald doel zoals bijvoorbeeld het krijgen van meer relevante bezoekers, het realiseren van een omzetstijging, het beter informeren van de doelgroep of het genereren van leads. Online marketing is de methode.

Online marketing

Strategie en online marketing

Aan de hand van uw wensen, eisen en doelstellingen bedenken wij een online strategie. Elloro bedenkt creatieve en effectieve online marketingcampagnes die extra resultaat opleveren. Gegarandeerd? Jazeker: wij meten alles en wij kunnen concrete resultaten aan u overleggen.

Inzage in bezoekersgedrag

Hoe komt de bezoeker eigenlijk op uw website? Is dit wel de juiste bezoeker? Hoe gedraagt deze bezoeker zich op uw site? Downloadt deze bezoeker de juiste bestanden, boekt de bezoeker uw accommodatie(s) of verlaat de bezoeker voortijdig uw website?

Meten is weten!

U wilt inzage in deze data om de juiste doelgroep te kunnen benaderen en hun gedrag op uw website te kunnen beïnvloeden. Elloro heeft de kennis en middelen in huis.

Wenst u meer informatie te ontvangen over online marketing? Neem gerust contact met ons op.

Online marketing expertises

Vindbaarheid (SEO & SEA)

Hoe kunt u stijgen in de organische zoekresultaten. Wat kunt u bereiken met Google Adwords?

E-mail marketing

E-mailmarketing is een betaalbare en zeer effectieve methode om uw doelgroep te benaderen en (weer) te binden aan uw organisatie.

Google display netwerk

Met bannercampagnes kunt u eenvoudig en doelgericht online adverteren om meer leads of traffic naar uw website te krijgen.

Sociale media marketing

Waar kunt u Facebook, Twitter, Instagram, Google+, Pinterest en Linkedin voor inzetten?

Landingspagina

Eén pagina met USP's om een product, dienst of evenement te promoten.

Elloro Edisonweg 41A6 4382 NV Vlissingen Webdesign Zeeland
^^