Een aansprekend & passend webdesign

Dat vinden wij belangrijk... en uw bezoeker ook!

De eerste indruk bij het bezoeken van uw website is belangrijk; het draait om emotie, gevoel en herkenning. Spreekt het ontwerp van een website niet aan of vindt de bezoeker binnen een paar seconden niet wat hij zoekt, dan zal deze snel vertrekken...

website ontwerp

De juiste uitstraling

Een juiste uitstraling van uw website is van groot belang. Wij besteden veel aandacht aan het webdesign van uw website. Naast een gebruiksvriendelijke opzet en een logische structuur zijn layout, kleuren en vormen erg belangrijke onderdelen. Onze webdesigns zijn logisch en doordacht opgezet en sluiten aan bij de doelgroepverwachting. Door aansprekende vormgeving te combineren met de nieuwste webtechnieken raken wij de gevoelige snaar van uw bezoekers. Meer info webdesign Zeeland.

Resultaat is het uitgangspunt

Het doel is van een website is vaak de bezoekers een handeling uit te laten voeren (boeken, downloaden, contact opnemen, inschrijven...), dit is de rode lijn door het traject en uitgangspunt bij de ontwikkeling van een site. Elloro zorgt ervoor dat er hoge conversie optreedt. Conversie betekent dat een bezoeker daadwerkelijk contact met u opneemt, een product bestelt of een reservering plaatst.

Projectverloop

Voor meer informatie over het proces van de websiteontwikkeling, zie het projectverloop of neem contact met ons op.

Ontwerpproces van een website

Het ontwerpen van een website is een nauwkeurig proces. Over het algemeen wordt gestart met een gebruikersanalyse, hierop volgt een interactieontwerp en vervolgens wordt het visueel ontwerp voor de site gemaakt.

1. Doelstelling en gebruikersanalyse

Wat zijn de doelstelling, welke mensen bezoeken de site, wat willen zij zien en hoe zullen zij zich navigeren door de site. Dit is de basis bij de ontwikkeling van een website.

2. Interactieontwerp en wireframing

Een gebouw wordt niet gebouwd zonder een bouwtekening. Hetzelfde geldt voor een website, voordat een website gemaakt wordt maken wij zogenaamde ‘wireframes’, dit is als het ware het skelet van uw website.

3. Het websiteontwerp

Voor elke klant maken wij een uniek websiteontwerp passend bij het bedrijf of de organisatie. Elloro zorgt ervoor dat het ontwerp aanspreekt bij uw doelgroep. Perfectionistisch, strak en stijlvol; dat zijn onze ontwerpen.

Bekijk ons werk

Elloro Edisonweg 41A6 4382 NV Vlissingen Webdesign Zeeland
^^