Website koppeling online boekingssysteem - Elloro – Internetbureau, webdesign & marketing | Zeeland

Website koppeling online boekingssysteem

Welk online reserveringssysteem is voor jou geschikt?

Elloro is heeft uitgebreide ervaring met online strategie, website ontwikkeling en online marketing voor de toeristische sector. We hebben de diverse online reserveringssystemen die op de markt zijn meerdere keren geïntegreerd in websites van onze klanten. Naast de diverse bestaande boekingssystemen die wij geïntegreerd hebben in websites hebben wij diverse eigen maatwerk boeking- en reserveringsmodules ontwikkeld.

Wij kunnen een online boekingssysteem inbouwen in je website en je uitstekend adviseren over het type systeem dat het beste bij uw toeristische bedrijf past. Wij geven vrijblijvend advies afhankelijk van het type organisatie dat je hebt.

Mogelijkheden website met online boeking koppelingen

Maatwerk online reserveringssoftware

We hebben onze eigen op maat gemaakte online boekingssoftware geïntegreerd in diverse websites. Afhankelijk van uw type bedrijf kunnen wij dergelijke boekingsmodules ontwikkelingen. Een voorbeeld van een website met maatwerk reserveringssoftware is: www.seasunholiday.com

Website koppeling Recranet

Recranet is op dit moment één van de meest vooruitstrevende online reserveringspakketten op de markt. Recranet is met name geschikt voor campings, verhuurorganisaties, B&B, vakantieparken, minicampings, verhuurbemiddelaren, chaletparken en verhuurders. Recranet heeft een bijzonder veelzijdig, technisch krachtig en professioneel systeem met diverse voordelen ten opzichte andere reserveringssystemen. Met de cloudsoftware van Recranet Online Boeken besparen verhuurorganisaties veel tijd op administratief gebied door het samenvoegen van tal van handelingen. 

We integreerden de online reserveringssoftware van Recranet o.a. in:

Meer info Recranet online reserveren:

Website koppeling Stratech-RCS

Stratech is een online boekingssysteem dat o.a. gebruikt wordt door campings, bungalowparken, jachthavens, groepsaccommodaties en touroperators. Het online boekingssysteem kent diverse mogelijkheden, is een bekende naam. Echter Stratech is duur, werkt niet in de cloud en heeft een minder gebruiksvriendelijke online reserveringsmodule waarvoor tevens een koppeling gemaakt moet worden met een andere partij. 

Bekijk voor een Stratech koppeling de website van www.camping-hethogelicht.nl

Koppeling TIBOS Cat

C.A.T. Automatisering biedt de software TIBOS Light, TIBOS en TIBOS+ voor verhuuradministraties in de recreatiebranche. Voor campings, bungalowparken, verhuurkantoren en resorts is TIBOS een geschikte boekingsmodule om de boekingen te plannen. Een nadeel van TIBOS is de verouderde (windows) software en de afhankelijkheid van een andere partij voor de online reserveringsomgeving. 

Wij hebben een maatwerk accommodatiesysteem ontwikkeld met een zoek en boek module ontwikkeld die gekoppeld kan worden aan de (bezetting) uit de TIBOS software. Zie bijvoorbeeld www.walcherenvakanties.com

Koppeling Cubilis reserveringssysteem

Cubilis Channel Manager wordt voornamelijk gebruikt als boekingsmodule voor hotels. Het is gemaakt door en voor hoteliers. Middels deze boekingssoftware kunnen boekingen eenvoudig beheerd worden. Met het systeem kunnen tientallen koppelingen gelegd worden met andere boekingssystemen zodat alles op één plaats binnen komt.

In o.a. deze sites hebben wij het Cubilis reserveringssysteem geïntegreerd:

Koppeling Tommy Booking reserveringssysteem

Tommy Booking Support wordt met name gebruikt door minicampings. Naast minicampings is het inzetbaar voor kamerverhuur en verhuur van bungalows en groep- accommodaties. Tommy Booking heeft een minder gebruiksvriendelijke online boekingsomgeving.

We integreerden het Tommy reserveringssysteem o.a. in:

Inbouwen Tommy 2.0 in website

Tommy Booking migreert hun klanten naar Tommy 2.0. Wij hebben in diverse sites van onze klanten Tommy 2.0 ingebouwd. Geheel responsive. Wilt u dat we Tommy 2.0 ook in uw website inbouwen? Neem contact met ons op.

Voor meer informatie en advies over het online boekings- of reserveringssysteem wat het beste bij uw organisatie past neemt u contact op met Milko van Sighem, of 06 575 33 812.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×