Een fanatiek internetbureau in Zeeland

Effectief & resultaatgericht werk

Sinds 2008 zorgt ons jonge internetbureau ervoor dat bedrijven, organisaties en individuen succesvol worden op het internet. Een betere uitstraling, boekingstoename, engagement, meer leads en online verkoop, online vraag en aanbod of merkbeleving; wij zetten ons maximaal in zodat uw organisatie maximaal resultaat boekt. Elloro ontwikkelt hoge kwaliteit producten tegen scherpe tarieven.

Totaalpakket aan internetdiensten

Het realiseren van uw online doelstellingen begint met een doordachte strategie. Op basis van deze strategie creëren we creatieve en uitdagende concepten. Dit kan een webapplicatie, website, marketingcampagne of een mix tussen deze onderdelen zijn.

Betrouwbaar Zeeuws online bureau

Iedere organisatie is anders en heeft unieke (online) doelstellingen. Wij bieden effectieve internetoplossingen op maat die passen bij uw organisatie. Elloro is een nuchter Zeeuws internetbureau, een persoonlijke aanpak, kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons erg hoog in het vaandel. Onze no-nonsense mentaliteit wordt sterk gewaardeerd door onze klanten.

Bekijk ons werk

Klanten over Elloro

Elloro heeft voor de PVPZ, de personeelsvereniging van de Provincie Zeeland en een aantal gelieerde instellingen, een website ontworpen. Bij het ontwerpen van de website heeft Milko goed geluisterd naar ons eisen- en wensenpakket, daarnaast heeft hij zich gedurende het hele ontwikkeltraject zeer flexibel en pro-actief opgesteld. Dit heeft geresulteerd in een gebruiksvriendelijke website met een heel aansprekend ontwerp. De samenwerking is uiterst plezierig verlopen. Ik kan Elloro dan ook van harte aanbevelen!

Caroline Baljé

www.pvpz.nl

Elloro heeft voor Technum, het techniekcentrum voor het onderwijs en bedrijfsleven in Zeeland, een nieuwe website gemaakt. Onze wensen ten aanzien van vormgeving en functionaliteit zijn door hen op een professionele en creatieve wijze vertaald in een mooi product. Wij zijn trots op het eindresultaat. Het proces vanaf de intake tot de oplevering van de website verliep uitermate plezierig. Wij kunnen dit jonge internetbedrijf van harte aanbevelen.

André Zuidijk

www.technum.nl

Elloro heeft ervaring in de recreatieve sector. Elloro heeft goed geluisterd naar de ontwikkelingen van onze plannen, het opzetten van een gastenverblijf in Zoutelande, en is hiermee aan de slag gegaan. Een duidelijke website is voor ons zeer belangrijk en Elloro heeft hier heel goed op ingespeeld. De reacties zijn overweldigend en wij zullen Elloro zeker aanbevelen.

Ad Swolfs

www.villa-zoutelande.nl

Meer referenties weergeven  v

We zijn erg enthousiast over onze samenwerking met Elloro. Milko wist onze wensen goed te vertalen naar een praktische uitvoering, dacht goed mee over het gemak voor gebruikers (erg belangrijk!) en er werd erg snel gereageerd op mails en telefoontjes. Na de oplevering werden kleine aanpassingen zeer snel doorgevoerd. We raden andere bedrijven en organisaties zeer aan met Elloro samen te werken. Niet alleen voor de goede kwaliteit, maar zeker ook gezien de professionaliteit van de medewerkers.

Marjolijn Sponselee

www.zeeuwseuitdaging.nl

Elloro heeft een prachtige website gemaakt. Helder, duidelijk en overzichtelijk en vooral heel mooi. Elloro is erin geslaagd om een site te maken die precies bij me past, alle kleur en vormgeving sluiten naadloos aan bij mijn leven en mijn werk. Wat er voor mij met kop en schouders bovenuit steekt is Milko's inlevingsvermogen, zijn creativiteit en zijn “out of the box” denken. Wat dat laatste betreft… volgens mij was er geen “box”… Ik was precies aan het goede adres dus. Ik wens Milko en zijn medewerkers alle succes toe in dit mooie dynamische bedrijf.

Mineke Minderhoud

www.mineke-minderhoud.nl

Je website is hét visite kaartje van je bedrijf. Elloro heeft ons hiermee als prima geholpen. Binnen twee weken is een huisstijl en logo ontworpen waarin onze identiteit uitgedragen wordt. Elloro denkt mee en geeft prima advies. Alle wensen die wij hadden voor een aansprekende en goed functionele website heeft Elloro in de website kunnen verwerken. Elloro is absoluut een aanrader voor ondernemers die een nieuwe website wensen.

Evelien de Wolf

www.gastenverblijf-neeltje.nl

Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe website. We hebben veel leuke reacties gehad van klanten. Dankzij goede ideeën van Elloro zijn wij als bedrijf weer gericht op de toekomst!

Marc Verhage

www.pieternellahoeve.nl

Elloro heeft voor ons een mooie en eigentijdse website ontwikkeld! Dit was precies waarnaar wij op zoek waren. Elloro heeft vernieuwende, creatieve ideeën die uitstekend overgebracht worden naar de opdrachtgever. Ook geeft Elloro goede tips en een goede support voor het bijhouden van de website. Wij zijn enorm tevreden over de goede service van en communicatie met Elloro!

Anja Gabrielse

www.bowterminal.nl

Milko van Elloro heeft een enorm creatieve geest en hij weet zijn ideeën duidelijk te vertalen en in beeld te brengen voor de opdrachtgever. Elloro denkt op alle gebieden mee in het belang van de opdrachtgever. Elloro: bedankt voor de grote inzet voor onze websites.

Kim van Vaardegem

www.slaapstrandhuisje.nl

Elloro heeft aan ons project een zeer positieve bijdrage geleverd. Elloro is creatief en zeer ruimdenkend. Voor het opzetten van ons nieuwe bedrijf kwam Elloro met bruisende ideeën voor onze website en bedrijfsidentiteit. Het overleg en de uitleg van de werking van de website verliep prettig en wij ontvangen een erg goede service.

Jolanda Schroevers

www.stranddroom.nl

Wij zijn blij met onze gemaakte keuze, onze site ziet er top uit, is makkelijk hanteerbaar en goed te vinden. Ook de nazorg is prima geregeld, bovendien is als je kijkt naar de service en de kwaliteit de prijs absoluut niet te hoog. Veel lof dus en een aanrader...Elloro!

Boris Klopmeijer

www.dekeetvankaat.nl

Elloro heeft voor ons chalet- en stacaravanpark 'In de Appelwei' een zeer verfrissende website ontwikkeld. We hebben op de nieuwe website het dubbele aantal bezoekers als voorheen. We krijgen een zeer goede persoonlijke service van Elloro.

Jaqcues Middelhoek

www.appelwei.nl

Elloro slaagde erin de eisen die de stichting aan de website stelde, op een aantrekkelijke en eigentijdse manier vorm te geven en daar bovendien nog eigen ideeën aan toe te voegen. De site heeft zich, mede dankzij de uitgekiende vorm en navigatie, ontwikkeld tot een door velen geraadpleegde en gewaardeerde vraagbaak over de cultuur en de historie van Westkapelle.

Jan Kaland

www.westkapellecultuurbehoud.nl

Na één afspraak met Elloro stond een aantal weken later onze website al online! De website ziet er fris en modern uit. Het onderhoud kunnen we doen in eigen beheer. Bij vragen kunnen wij altijd bij Elloro terecht. We zijn erg blij met onze website en tevreden over Elloro!

Peter Provoost

www.campingzuiderduin.nl

In 2011 besloot ik een website voor mijn Architectenbureau door Elloro Internetspecialisten te laten maken. Vanwege de actieve betrokkenheid, het meedenken met mijn wensen en de persoonlijke aanpak van Elloro bleek dit een juiste keuze te zijn geweest. De website wordt veel bezocht en het aantal klanten dat via de website rechtstreeks contact zoekt is gestegen. Al met al ben ik erg tevreden over de samenwerking met Elloro.

Astrid Gabrielse

www.gabrielse-architectuur.nl

Over de service van Elloro zijn wij heel erg tevreden. Als er iets veranderd moet worden op onze site is dat altijd zo voor elkaar. Over de website van onze mini-camping hebben wij heel veel positieve reacties van de gasten gehad, de site is netjes en verzorgd.

Riet Maljaars

www.minicamping-boudewijnskerke.nl

Elloro is voor ons de juiste partner gebleken voor websiteontwikkeling en onderhoud. Tegen een gunstig tarief en met een creatieve geest is er voor ons een website ontwikkeld waarop wij ons als bedrijf kunnen profileren naar de buitenwereld. Ook na de oplevering van onze site wordt er een goede service verleend bij problemen of aanvullingen. Wij bevelen Elloro ten zeerste aan.

Mark Rottier

www.hoveniersbedrijfminderhoud.nl

Wij werken met Elloro Internetspecialisten vanwege o.a. de betrokkenheid, creativiteit, adviezen en de snelheid waarmee alles gerealiseerd wordt.

Ronald Bimmel

www.eetcafe-aloha.nl

Ik heb goede ervaringen met Elloro. De samenwerking was erg prettig: de website was in korte tijd gemaakt en online. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Vragen naderhand werden ook snel beantwoord en evt. aanpassingen ook meteen gedaan. Ik beveel Elloro absoluut aan.

Monique Matulessy-de Zwaan

www.golvenzang.nl

Elloro luistert goed naar de wensen van de klant en is in staat dit te vertalen naar een website met hedendaagse uitstraling. Het contact verloopt soepel en plezierig. Je kunt altijd met je vragen terecht en je merkt dat Milko "staat voor zijn zaak". Vlotte service en snelle actie zorgen ervoor dat de site altijd werkt!

Paula Dourleijn

www.pro-coaching.nl

Elloro is een jong en dynamisch bedrijf met net dat stukje extra qua ideeën en uitstraling ten opzichte van andere websitebouwers. Dat ‘stukje’ wat ik bij andere sitebouwers mis doet Elloro juist dubbel! Erg goede en snelle service wanneer je vragen hebt. Onze website is een belangrijk deel van het bedrijf geworden. Mensen uit binnen en buitenland weten onze Rijwielshop te vinden. Elloro is een aanrader voor één ieder die een goede, mooie, professionele site wilt.

Gerard Janse

www.rijwielshopwestkapelle.nl

Elloro heeft o.a. onze site foxparkbeheer.nl een volledige make-over gegeven. Dit proces is perfect verlopen; Elloro heeft verstand van zaken dit gecombineerd met een eigentijdse benadering geeft een tevreden klant.

Fox Parkbeheer

www.foxparkbeheer.nl

Een selectie van door ons opgeleverde websites

Sponsoring

Elloro Edisonweg 41A6 4382 NV Vlissingen Webdesign Zeeland
^^