Proces & werkwijze - Elloro – Internetbureau, webdesign & marketing | Zeeland

Projectverloop website ontwikkeling

Uw doelgroep is de rode lijn door het project

Online resultaat voor uw organisatie komt voorop, uw eindgebruiker (gast) is hierbij altijd de rode lijn door het project. Over het algemeen wordt gestart met een analyse van uw organisatie, doelgroep en doelstellingen om vervolgens aan de slag te gaan met het 'functioneel ontwerp'.

1

Inventarisatie

Wij inventariseren uw wensen, eisen en doelstellingen. Voorafgaand aan de de eerste afspraak stuurt Elloro een vragenlijst om een globale indruk te krijgen van uw wensen.

2

Functioneel ontwerp

Het functioneel ontwerp (programma van eisen) is het voorstel voor de meest effectieve opzet / structuur van de nieuwe website om uw doelstellingen te realiseren. Dit document bestaat uit diverse pagina’s waarin de structuur en opzet van de webpagina’s d.m.v. ‘wireframes’ nauwkeurig toegelicht wordt.

3

Web- en interfaceontwerp

Het ontwerp van uw website geeft de eerste indruk aan uw bezoeker. De kleuren, vormen, lettertypen en afbeeldingen worden in deze fase nauwkeurig bepaald.

4

Technische realisatie

In deze fase wordt het web- en interfaceontwerp geprogrammeerd naar een werkende website. Hiervoor gebruiken wij moderne technieken als HTML5 en CSS3, maar ook vertrouwde talen zoals bijvoorbeeld PHP.

5

Oplevering en evaluatie

Wij testen uw website grondig in de diverse browsers en op mobiele apparaten. Wij evalueren en verbeteren waar nodig. Vervolgens leveren we uw website op en evalueren we de website met u.

6

Marketing

Afhankelijk van het type project volgt nu (eventueel) de marketingfase: bekendheid verkrijgen voor uw product, merk of bedrijf in de markt via online en/of offline media kanalen.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×