Proces & werkwijze - Elloro – Internetbureau, webdesign & marketing | Zeeland

Projectverloop website ontwikkeling

Uw doelgroep is de rode lijn door het project

Online resultaat voor uw organisatie komt voorop, uw eindgebruiker (gast) is hierbij altijd de rode lijn door het project. Over het algemeen wordt gestart met een analyse van uw organisatie, doelgroep en doelstellingen om vervolgens aan de slag te gaan met het 'functioneel ontwerp'.

1

Inventarisatie

In een persoonlijk gesprek inventariseren wij de wensen, eisen en doelstellingen. Afhankelijk van het type project gaan we aan de slag met een online strategie, customer journey, doelgroeponderzoek en/of starten we direct met prototyping.

2

High fidelity prototype en functioneel ontwerp

Op basis van alle geïnventariseerde informatie maken wij een gespecificeerd voorstel uit welke elementen en pagina’s de website gaat bestaan. We ontwerpen een interactief ‘high fidelity’ prototype; dit is als het ware de bouwtekening van website, de ontworpen pagina’s worden voorzien van kleuren, vormen, lettertypen en afbeeldingen.

3

Technische realisatie

In deze fase wordt het web- en interfaceontwerp geprogrammeerd naar een werkende website. We ontwikkelen volgens het ‘mobile-first’ principe. Hiervoor gebruikt Elloro programmeertalen zoals HTML(5), CSS(3), Javascript en PHP.

4

Oplevering en evaluatie

Elloro test de website grondig in de diverse browsers en op mobiele apparaten. Wij evalueren en verbeteren waar nodig. Vervolgens leveren we de website op en evalueren we de werking.

5

Online marketing

Afhankelijk van het type project volgt nu de marketingfase: bekendheid verkrijgen voor het product, merk of bedrijf in de markt via online en/of offline media kanalen.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×