Kloosterboer - Elloro – Internetbureau, webdesign & marketing | Zeeland
Websites en software ontwikkeling

Kloosterboer

Kloosterboer is één van de wereldmarktleiders in de supply chain voor temperatuur gecontroleerde voedselproducten en biedt innovatieve en duurzame totaaloplossingen voor transport en opslag.

Kloosterboer

Logistieke dienstverlener

Wat we deden

Diverse websites en applicaties

Huisleverancier voor Kloosterboer

Sinds jaren zijn wij huisleverancier van websites en applicaties voor Kloosterboer. We ontwikkelden o.a. de corporate site en de recruitment website. Daarbij ontwikkelden we websites voor dochteronderneming BOW Terminal, landingspagina's voor diverse wereldwijde vestigingen van Kloosterboer (zoals Kloosterboer Sweden) en webapplicaties, zoals een medewerkersgids, een safety cursus met examen module voor bezoekers van het terrein en andere interne applicaties.

Pixelprecies responsive webdesign op maat

De website heeft een eenduidige en consistente werking op alle apparaten. Niet alleen via een desktop pc, maar ook via een mobiel en tablet moet de website logisch en gebruiksvriendelijk zijn.

Kloosterboer Website Ontwikkeling Zeeland Iphone
Kloosterboer Website Ontwikkeling Zeeland Ipad

Werken bij Kloosterboer

De recruitment site moet niet alleen een overzicht tonen van de actuele vacatures, maar heeft als doel potentiële kandidaten te enthousiasmeren bij Kloosterboer te solliciteren.

Automatiseringsoplossingen

Voor Kloosterboer ontwikkelden we software (webapplicaties) welke (interne) processen optimaliseren, automatiseren en versnellen. Lees meer over webapplicatie ontwikkeling.

BOW Terminal

Voor de Breakbulk and Offshore Wind Terminal ontwikkelden we een website en een applicatie waar de bezoeker een online safety cursus uit kan voeren.

Binnenkort nieuwe producten

Houd onze site in de gaten, deze case wordt binnenkort uitgebreid!

Meer weten?

Neem gerust contact op met Milko!

Milko van Sighem

1Milko Van Sighem
Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×