Strategie, websites en applicaties

Werken bij Kloosterboer

Kloosterboer is één van de wereldmarktleiders in de supply chain voor temperatuur gecontroleerde voedselproducten en biedt innovatieve en duurzame totaaloplossingen voor transport en opslag. 

Werken bij Kloosterboer

Logistieke dienstverlener

Wat we deden

Strategie, concept, ontwikkeling

De opdracht

Het doel van de site 'Werken bij Kloosterboer' is om het bedrijf te presenteren als goede werkgever, geschikte kandidaten aan te spreken èn te rekruten. Om kwalitatief goede sollicitanten te krijgen van de juiste kandidaten is het belangrijk dat het verhaal van het bedrijf en haar medewerkers de kandidaat aanspreekt. 

Naast de recruitment website ontwikkelde Elloro de corporate website, een website voor dochteronderneming BOW Terminal, landingspagina's voor diverse vestigingen van Kloosterboer, zoals Kloosterboer Sweden en diverse webapplicaties voor intern gebruik, zoals een interne medewerkersgids. 

Functionaliteit

  • Responsive webdevelopment
  • Vacaturesysteem
  • CMS (Contentmanagement
  • Technisch SEO (zoekmachineoptimalisatie)
  • Meertalige ondersteuning

Pixelprecies responsive webdesign op maat

De website heeft een eenduidige en consistente werking op alle apparaten. Niet alleen via een desktop pc, maar ook via een mobiel en tablet moet de website logisch en gebruiksvriendelijk zijn. Wel zo fijn als men via een vacature op sociale media met een mobieltje op de site uitkomt! 

Webdesign Zeeland Wbkb Iphone
Kloosterboer Ipad Webdesign Zeeland

Kloosterboer Corporate website

Naast de recruitment website ontwikkelden we o.a. de Kloosterboer Corporate website met functionaliteit zoals: aanmeldsysteem bezoekers met koppeling receptie, medewerkers- en locatie management module, CMS, meertalige ondersteuning en een uitgebreide interactieve kaart.

Binnenkort nieuwe producten

Houdt onze site in de gaten, deze case wordt binnenkort uitgebreid! 

Meer weten?

Neem gerust contact op met Milko!

Milko van Sighem

  • 0118 - 82 09 94
1Milko Van Sighem
Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×