Content Management - Elloro – Internetbureau, webdesign & marketing | Zeeland

Content Management Systeem

Je website in eigen beheer

Met een Content Management Systeem (CMS) kun je zelf je website beheren in een gebruikersvriendelijk (beveiligd) systeem, technische kennis is niet nodig. Op een eenvoudige wijze pas je jouw teksten en foto's direct aan.

We vinden het belangrijk dat je snel zelf aan de slag kunt met je site. Dit scheelt jou in de kosten en het is wel zo fijn dat je wijzigingen direct zelf door kunt voeren.

We werken onder andere met:

Welk CMS is voor jou geschikt?

We zien het vaak, in een briefing staat een 'eis' een specifiek CMS te gebruiken. Is dit wel zo verstandig? Soms niet, omdat het ontwikkelen van maatwerk functionaliteit in het ene CMS een stuk omslachtiger is dan het andere CMS. Aan de hand van de opdrachtomschrijving en de te beheren onderdelen (en te ontwikkelen functionaliteit) adviseren wij je graag over het type CMS dat het beste past binnen de gestelde budgetten.

Trouwens, wij werken uitsluitend met open source CMS systemen; vendor lock-in hoef je jezelf bij Elloro geen zorgen over te maken...

Content Management uitbesteden

Je kunt er voor kiezen de content verzorging geheel aan ons uit te besteden, bijvoorbeeld bij tijdgebrek of als je aanvullende expertise nodig hebt. Vaak kiezen onze klanten hiervoor zodat wij bijvoorbeeld de direct teksten kunnen optimaliseren voor zoekmachines of foto's bij kunnen werken.

Meer weten over content management?

Milko kan je adviseren over content management en vertelt je graag meer. Neem gerust contact met hem op!

milko@elloro.nl | 0118 - 82 09 94

1Milko Van Sighem
Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×