Krachtige websites & webapplicaties

Alle ingrediënten om uw organisatie online succesvol te maken

Voor onze opdrachtgevers halen wij alles uit de kast om een zo goed mogelijk online resultaat te behalen. Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke, zeer aansprekende websites met de nieuwste technieken. Ons internetbureau biedt een totaalpakket voor website-, webapplicatie ontwikkeling en online marketing aan.

Aansprekend webdesign

Het draait om emotie, gevoel en herkenning. Spreekt het ontwerp van een website niet aan of vindt de bezoeker binnen een paar seconden niet wat hij zoekt, dan is deze weer snel weg...

Meer over webdesign.

aansprekend website ontwerp

Webapplicatie ontwikkeling

Wij lopen voor op het gebied van techniek, webapplicatie ontwikkeling en webdevelopment. Onze gecertificeerde webdevelopers zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends waardoor wij het maximale uit de techniek kunnen halen.

Meer over webapplicatie ontwikkeling.

techniek & webdevelopment

Online marketing

U heeft een bepaald doel zoals bijvoorbeeld het krijgen van meer relevante bezoekers, het realiseren van een omzetstijging, het beter informeren van de doelgroep of het genereren van leads. Online marketing is de methode.

Meer over online marketing.

online marketing

Mobiele sites & Apps

Mobiele internetters zijn altijd en overal online. Meer dan 45% van de internetgebruikers is mobiel actief. Uw website dient op alle mobiele apparaten goed en consistent te werken.

Meer over mobiele website en app ontwikkeling.

mobile websites

Uw website in eigen beheer (CMS)

Met een CMS-systeem kunt u uw website zelf beheren in een gemakkelijk en gebruikersvriendelijk (beveiligd) systeem, hiervoor is geen technische kennis nodig. U kunt middels een tekstverwerker uw tekst typen en opslaan.

Meer over het CMS-systeem.

CMS-systeem

Webhosting

Om een website op het internet weer te geven heeft u webhosting nodig. Al onze klanten hebben hun website bij Elloro ondergebracht. Het is wel zo prettig als u naast de website, ook de hosting en het onderhoud onder één dak hebt.

Meer over webhosting.

webhosting

Virtuele tours en 360° foto’s

Op zoek naar extra leads, verkopen en bezoekers voor uw organisatie? Met een virtuele interactieve rondleiding kunt u uw bedrijf op de kaart zetten. Met een Google Maps Business View kunt u bezoekers rechtstreeks via Google digitaal door uw bedrijf laten wandelen.

Meer over virtuele tour.

virtuele tour

Projectverloop

Over het algemeen wordt gestart met een analyse van uw organisatie, doelgroep en doelstellingen om vervolgens aan de slag te gaan met de strategie en het functioneel ontwerp.

Meer over projectverloop.

projectverloop

Grafische vormgeving & drukwerk

We ontwerpen bedrijfslogo's, huisstijlen, menukaarten, advertenties brochures en meer. We werken nauw samen met drukkerijen en kunnen alles wat te bedrukken is leveren.

Meer over grafische vormgeving & drukwerk.

grafische vormgeving & drukwerk
Elloro Edisonweg 41A6 4382 NV Vlissingen Webdesign Zeeland
^^